2013. február 5., kedd

"CFG Open" avagy, ami az előadásból kimaradt... :)

Először is szeretném megköszönni annak a 20 embernek akik eljöttek és végighallgatták az előadást Szombaton. Remélem hasznotokra válik amit hallottatok! :)

Na és ami kimaradt! :)




Aki egy kicsit is érdeklődik crossfit világa iránt az tudhatja, hogy hamarosan kezdetét veszi az idei Crossfit Games szezon! Méghozzá az Open szakasszal ami az első állomás a Games-re való kijutásnak.
A Open szakasz idén is 5 héten keresztül fog zajlani, Március 6.-án, Szerdán hirdetik ki az első feladatot és Április 7.-ével zárul ez a rész. A minden héten szerdánként megjelenő feladatokat az adott hét vasárnapján, 17.00-ig (Csendes Óceáni idő szerint) lehet beküldeni a Játékok hivatalos oldalán.

Lehetsz hobbi sportoló, elszánt crossfitter, egyetemista, rendőr vagy akár családanya/apa... Az Open széria remek alkalom bárki számára hogy megmérettesse magát! Ezen a linken megtudhatod hogyan lehet regisztrálni az CFG Open-re!

A Gym ForFit-ben mi biztosítani fogunk minden lehetőséget, az eszközöktől a videórögzítésen át a helyes gyakorlat kivitelezések elsajátításáig! A Te dolgod csak annyi, hogy regisztrálj, készülj fel velünk és teljesítsd a kiírt feladatokat! Ezt felfoghatod egy lehetőségként hogy kijuss a nagyvilág elé versenyezni, de akár egy házi versenyként is ahol magadnak bizonyíthatsz! Mérd fel a képességeidet és jelöld ki a céljaidat majd érd el őket!


Csináljuk végig együtt az Open-t, számítunk Rád!!!

Worldwide open!!!

A crossfit invictus idei Games felhívása!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése